ÚvodOchrana osobných údajov a cookies

Ochrana osobných údajov a cookies

Kupujúci odoslaním objednávky dáva spoločnosti VIPERA, s. r. o. súhlas so spracovaním údajov osobných údajov podľa zákona č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov v platnom znení. Kupujúci sa tiež zaväzuje poskytnúť správne osobné údaje potrebné pre účely spracovania objednávky. Kupujúci prehlasuje, že si je vedomý dôsledkov uvedenia nepravdivých údajov, obzvlášť skutočnosti, že by takéto konanie mohlo byť klasifikované ako trestný čin.

 

 

Pri spracovávaní osobných údajov Zákazníka sa riadime zákonom č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov v platnom znení.

 

 

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu prehlasuje, že všetky osobné informácie odovzdané kupujúcim sú dôverné a slúžia výlučne na naplnenie zmluvy medzi Predávajúcim a Kupujúcim a nebudú poskytnuté tretím osobám. Výnimkou sú informácie potrebné na prepravu tovaru (meno, priezvisko, adresa, telefón pre kontakt dopravcu s Kupujúcim). Všetky osobné údaje sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu.

 

Prehlásenie o použivaní Cookies strankou www.virtualnyobchodnydom.sk

 

Cookies je malý dátový súbor prenášaný webovou stránkou do pevného disku Vášho počítača. Webová stránka www.virtualnyobchodnydom.sk posiela cookies, keď ju navštívite, nakupujete, požadujete informácie, keď si ich prispôsobujete, alebo sa zaregistrujete za účelom použitia našich služieb. Z cookies na pevnom disku Vášho počítača nie je možné prečítať žiadne osobné a iné údaje uložené mimo cookies, ani prečítať obsah cookies súborov vytvorených inými webovými stránkami. Obsahovať môže skutočne len tie osobné údaje, ktoré sami na stránke www.virtualnyobchodnydom.sk poskytnete. Vďaka prijatiu cookies používaných na našej webovej stránke môžeme získať prístup k informáciám o Vašich návykoch pri prezeraní stránok a tieto informácie môžeme použiť na personalizáciu Vašej návštevy a sledovanie komunikačných zvyklostí používateľov. Robíme to s cieľom zistiť, do akej miery sú informácie na našej webovej stránke pre používateľov užitočné a aby sme zistili, ako účinne naša navigačná štruktúra pomáha používateľom príslušné informácie získať.

 

Cookies sa rozdeľujú na:

Dočasné cookies - neostávajú vo vašom počítači, keď zavriete prehliadač.

Trvalé cookies - zostávajú vo vašom počítači, kým ich nevymažete, alebo kým nestratia platnosť.

 

Väčšiu časť webovej stránky www.virtualnyobchodnydom.sk si môžete prezerať bez nutnosti prijímania cookies, deaktiváciou cookies vo Vašom počítači sa však môžu vypnúť niektoré funkcie webovej stránky. Niektoré stránky www.virtualnyobchodnydom.sk, najmä tie, pri ktorých je potrebné prihlásenie a heslo, si použivanie cookies vyžadujú. V prípade deaktivácie cookies vo Vašom prehliadači nebude možné použitie funkcií spojených s nákupom tovaru na www.virtualnyobchodnydom.sk

 Odolné skladacie lehátko s trojstupňovým polohovacím systémom na záhradu, terasu, balkón či na pláž.

Jednofarebné skladacie lehátka

29,99 € s DPH
24,99 € bez DPH
 Metrážny predaj pevného, odolného polyesteru so vzorom trojuholníky.

Metráž vzorovaný polyester trojuholníky

14,99 € s DPH
12,49 € bez DPH
 Komfortný sedací vak na sedenie aj ležanie.

Sedací vak Stripes DG80

132,00 € s DPH
110,00 € bez DPH
 Polohovateľný sedací vak s retro vzorom do obývačky či študentskej izby.

Sedací vak Stripes DG79

132,00 € s DPH
110,00 € bez DPH
 Komfortný, polohovateľný sedací vak.

Sedací vak Stripes DG78

132,00 € s DPH
110,00 € bez DPH